Takarbeten

Kaminer Malmö Helsingborg Kristianstad Skåne

Ekonomiska tak med kvalité & hållbarhet

Vi skräddarsyr din takrenovering efter dina behov. Taken byggs noggrant efter de regler och bestämmelser som finns för hur byggfirmor ska bygga tak. Allt för att du ska känna dig trygg och säker med arbetet som utförs på ditt tak. Vi har lång erfarenhet takrenovering papptak, tegelpannor, betongpannor samt plåttak. Vi använder oss av högsta kvalitet på materialet för en långsiktig hållbarhet. Samtlig personal är utbildad och certifierad. Kontakta oss för kostnadsförslag.

Tak över huvudet

Det är väldigt viktigt att se över och underhålla ditt tak regelbundet för att hålla fukt ute. Ditt tak kan vara i behov av antingen en hel- eller delrenovering, vi skräddarsyr alltid takrenoveringen efter dina behov. Taken byggs noggrant efter de regler och bestämmelser som finns för hur byggfirmor ska bygga tak. Allt för att du ska känna dig trygg och säker med arbetet som utförs på ditt tak.

Vi utför takarbeten på alla typer av tak. När du kontaktar oss börjar vi med ett besök hos dig för att se hur ditt tak ser ut, för att sedan bedömma vad som behöver göras. Tillsammans med dig kommer vi överrens om en bra plan och vilka material som ska användas. Vi skickar sedan ut en offert till dig och påbörjar därefter vårt arbete och planering av ditt tak.

Vi erbjuder alltid garanti på våra takarbeten och lämnar dig med ett tak som ska hålla långsiktigt.

Svårt att välja?

Vi erbjuder försäljning och installation av kaminer från en mängd olika leverantörer, allt för att du som kund ska hitta den perfekta kaminen för just ert hem. I vår butik finns flera olika modeller uppställda, men självklart beställer vi hem andra modeller om så önskas.

Kontakta oss

Våra leverantörer