Kaminer

Kaminer Malmö Helsingborg Kristianstad Skåne

Säljer och installerar kaminer med kvalitét

När du bestämt dig för att installera kaminer i ditt hus så är det viktigt att gå igenom en del punkter och givetvis att försöka ta reda på hur ni vill att er kamin ska se ut. Det finns väldigt många modeller att välja bland och för att få ut den bästa effekten av kaminen så är det bra om man väljer rätt storlek i förhållande till utrymmet. Kaminer

Vi hjälper er hela vägen

Fundera på vilket eller vilka delar av ert hus som ska värmas upp. När ni vet var kaminen ska placera så mät avståndet till allt brännbart material. Beroende på kaminens storlek så finns det vissa förhållningsregler, men det hjälper vi er att få rätt på. Om ni har alla förutsättningar och mått när ni kommer till oss så vet vi exakt vilken storlek ni behöver ha på er kamin och kan då ta fram ett specifikt utbud bland modeller och färger så att ni kan välja en kamin som passar in i ert hem.

Givetvis går det bra att ta kontakt med oss redan i ett tidigare skede, vi har lång erfarenhet och stora kunskaper från branschen. Vi hjälper gärna till och ger råd utifrån era förutsättningar om bästa placering och smartaste val av kamin. Vi finns tillgängliga i hela Skåne med butiker i Helsingborg, Åhus och Vellinge. I butikerna har vi utställning av kaminer i olika modeller och märken. Det brukar underlätta valet när man kan se kaminerna på riktigt och inte bara i en broschyr. På alla kaminer finns mått och uppvärmningskapacitet noggrant angivet, så att ni tydligt förstår vad de olika modellerna ger. Givetvis har vi även vår kunniga personal på plats i butiken så att ni kan ställa frågor och få hjälp direkt på plats.

Vi urför även reparationer på alla sorters kaminer.

Svårt att välja?

Vi erbjuder försäljning och installation av kaminer från en mängd olika leverantörer, allt för att du som kund ska hitta den perfekta kaminen för just ert hem. I vår butik finns flera olika modeller uppställda, men självklart beställer vi hem andra modeller om så önskas.

Kontakta oss

Våra leverantörer