Om oss

VI SERVAR ER FASTIGHET IDAG, SÅ ATT NI KAN KÄNNA TRYGGHET IMORGON

Välkommen in på Görarpsvägen 7. Här i en miljö som präglas av öppenhet, framåtanda, och nyfikenhet sitter ett erfaret, tillika sammansvetsat team med en stark gemensam drivkraft: att hitta lösningar som bidrar till välmående fastigheter och ett gladare samhälle.
Under många år har vi fyllt verktygslådan med branschmetoder, behörighet, certifikat, expertis och erfarenhet. Idag kan vi stolt kalla oss specialister på fastighetsunderhåll i helhet. Vare sig det rör sig om en otät skorsten, fukt som vandrat genom tak eller en dröm om att värma upp huset med en kakelugn levererar vi flexibla lösningar av högsta kvalité.

För att ni ska känna trygghet måste er fastighet fungera idag, imorgon och när det blir dags för nästa generation att ta över. Vi på Fastighetsunderhåll vet. Med era unika behov högst upp på priolistan tänker vi nytt och långsiktigt, ställer frågor, utmanar och utbildar oss för att alltid efter att ligga i framkant när det kommer till nya tankesätt och skräddarsydda lösningar.

ERFARENHET OCH EFFEKTIVITET

Tack vare vår gedigna kunskap och generationsöverskridande erfarenhet kan vi idag erbjuda effektiva, kompletta helhetslösningar med flexibilitet.

TRYGGHET OCH SÄKERHET

För att säkra er trygghet lämnar vi alltid garanti och ser till att ett besiktningsorgan är på plats såväl innan som efter utfört jobb. Vi värnar om funktionssäkerhet och tillförlitlighet.

KVALITÉ OCH HÅLLBARHET

Det jobb vi gör idag påverkar er framtid. Därför utgår vi från hållbara metoder som vilar på vetenskap; lösningar med kvalitetsstämpel och hållbarhetsgaranti.

VARFÖR FASTIGHETSUNDERHÅLL?

Att bevara en fastighets egenskaper och skick genom åren är väsentligt för dess värde, men för oss på Fastighetsunderhåll är känslan vi förmedlar till de som korsar vår väg det allra viktigaste. Genom åren har vi märkt att vår starka sammanhållning och den lättsamma attityden oss hantverkare emellan bidrar till en väldigt positiv kundupplevelse.

Svårt att välja?

Vi erbjuder försäljning och installation av kaminer från en mängd olika leverantörer, allt för att du som kund ska hitta den perfekta kaminen för just ert hem. I vår butik finns flera olika modeller uppställda, men självklart beställer vi hem andra modeller om så önskas.

Kontakta oss